Rancang Percutian Di Sabah Dengan Menaiki Maxim


KOTA KINABALU: Musim cuti persekolahan hampir tiba maka, rancanglah perjalanan dan percutian di Sabah dengan menggunakan aplikasi Maxim Malaysia.

Selepas pandemik Covid-19 melanda dunia dua tahun lalu, semua rakyat diarahkan untuk berkurung di rumah dan kini seluruh dunia sudah dibenarkan untuk melancong.

Justeru itu, rancang percutian bersama Maxim Malaysia ke Sabah dan terokai tempat-tempat menarik bersama.

Para pelancong juga tidak perlu risau mengenai pengangkutan kerana Maxim Malaysia sedia untuk membantu sepanjang percutian anda di Sabah.

Susun atur jadual perjalanan bersama Maxim Malaysia melalui aplikasi dan tempah perkhidmatan dengan hanya satu klik.

Sabah mempunyai banyak perkara menarik yang ingin ditayangkan kepada semua, dengan ini Maxim Malaysia ingin membawa semua ke tempat-tempat menarik di Sabah.

Antara aktiviti yang boleh dilakukan di Sabah termasuklah menaiki North Borneo Cruise, mengunjungi pulau-pulau menarik di Semporna, melakukan pendakian di Gunung Kinabalu serta melawat Mari Mari Culture Village.

Nikmati percutian di Sabah dengan kelancaran dan rasai kenangan yang tidak pernah anda lupakan, bersama keluarga dan rakan-rakan. Rancang perjalanan percutian anda dengan aplikasi Maxim supaya lebih teratur dan lancar.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *